GOPO uit rozenbottels als natuurlijk hulpmiddel voor gewrichten

Brera gebruikt LITOPET met rozenbottels voor gezonde gewrichten

Mijn lieve hond Brera is onwijs energiek en wil graag mee fietsen of hardlopen. Alleen Brera is geen ‘gewone’ hond. Mijn schatje is een Duitse Dog, sommige zeggen een Deense Dog, je weet wel die honden met het formaat van een kleine pony. Helaas heeft ze na elke inspanning direct last van haar gewrichten en loopt ze wat stijf in huis rond, zo zielig om te zien. En dat terwijl ze pas 5 jaar oud is!

Welzijn en gezondheid krijgen een steeds belangrijkere rol in ons mensenleven. Maar vergeten we onze trouwe viervoeters niet? Moeder natuur heeft ons zoveel moois gegeven, daar kunnen we van leren en laten we dat ook gebruiken!

De voordelen van rozenbottels

Ik ging op onderzoek uit en ontdekte de natuurlijke geneeskracht van rozenbottels! Rozenbottels bevatten van nature de stof GOPO. Uitgebreide verslagen tonen aan dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten. Daarnaast helpt GOPO bij het aanmaken van het beschermde collageen van het kraakbeen. Brera wordt hierdoor dus beschermd voor verdere afname van het kraakbeen en tegelijkertijd draagt hij bij aan een soepel leven. Twee vliegen in één klap en dat op natuurlijke wijze. Oké, ik ben om!

[su_pullquote]Maar wat als je geen rozenbottelstruik in de tuin hebt staan?[/su_pullquote] Ik kom ze ook niet tegen tijdens het wandelen en ik betwijfel of Brera het überhaupt zou eten. Ze kan zo lekker eigenwijs zijn. Daarnaast las ik dat GOPO hittegevoelig is en normaal bij het drogen verloren gaat. Alleen door de rozenbottels te drogen bij een constante, lage temperatuur blijft GOPO in grote hoeveelheden behouden en behoudt het zijn kracht.

Via een vriendin hoorde ik over het bestaan van LITOPET, rozenbottelpoeder voor honden en op een speciale manier gedroogd waardoor GOPO nog volop aanwezig is. HEBBES! Waar kan ik dit kopen?! Dit kan mijn lieve Brera van haar stijfheid afhelpen. Het is in ieder geval het proberen waard!
Online kocht ik een pot van 500gr. Brera is nogal groot dus een pot van 500gr was voor mij veel voordeliger! Ze krijgt dit nu al zo’n drie maanden, gewoon twee keer per dag even een schepje over haar eten strooien en klaar is kees. Ik merk al enorm verschil! Ze is na het fietsen nog steeds de Brera, lekker eigenwijs zoals ik haar ken, maar loopt niet meer stijfjes rond. Daarnaast merk ik dat haar vacht ook veel mooier is. Brera en ik zijn blij met LITOPET en hebben nog maar één boodschap voor alle andere hondenbaasjes: op naar het verhelpen en voorkomen van stijve gewrichten met de kracht uit de natuur!