Het gezicht achter LITOPET

Hi allemaal, velen van jullie kennen mij al door de reacties die ik plaats via de Facebookpagina of het advies wat ik telefonisch geef. Mijn naam is Kelly en binnen de Benelux ben ik de Brand Manager van LITOPET en ik vind het echt waanzinnig om te zien wat we het afgelopen jaar al bereikt hebben!

Wereldwijd is LITOPET al een groot succes! Wel heeft elk land zijn eigen naam voor het product, maar qua uitstraling hebben we allemaal dezelfde look&feel. Helaas bleef LITOPET in Nederland een beetje in de schaduw staan. Dat vond ik erg jammer aangezien we ruim 1,6 miljoen honden hebben in NL waarvan 20% lijdt aan gewrichtsslijtage. Daar moeten we toch iets aan doen!

Mijn baas weet dat ik een grote hondenvriend ben en vroeg mij 1,5 jaar geleden of ik mij wilde inzetten voor LITOPET. Mijn antwoord kun je natuurlijk wel raden. Het afgelopen jaar hebben we al zoveel lieve honden kunnen helpen om weer makkelijker en soepeler te bewegen waardoor ze weer genieten van het hondenleven. Dát is mijn doel en ik geniet dan ook erg van alle ervaringsverhalen die ik wekelijks per e-mail mag ontvangen. Dus mocht jij je verhaal ook nog willen delen, mail mij dan gerust!

Vanaf vandaag zullen mijn eigenwijze meisje Tyra en ik maandelijks bloggen voor LITOPET. Tyra gebruikt nu al 2 jaar LITOPET en ik zie zo’n verschil bij haar, wij zijn echt trouwe fans! Daarnaast is zij mijn eerste ‘harige’ kindje en maken we, samen met mijn andere toppertje Nox en mijn vriend Leroy, zoveel mee dat het eigenlijk te leuk is om niet te delen. Hopelijk kan ik jullie amuseren, voorzien van tips en op de hoogte houden van leuke nieuwtjes en plekken waar je zeker een keer geweest moet zijn met jouw kanjer. En heb je vragen, laat het mij dan ook vooral weten.

Dan wil ik jullie graag voorstellen aan TyTyra: Engelse Stafford - LITOPET

Zij is een Engelse Stafford van inmiddels 5 jaar oud en een eigenwijze tante die gewoon doet waar zij zelf zin in heeft. Ja, de blik die daarmee gepaard gaat spreekt vaak boekdelen. Honden vindt ze niet zo heel interessant, ze laat zich even besnuffelen en rent dan snel weer door – stel je voor dat ze met je willen spelen.  Daar en tegen is Tyra wel een echte mensenliefhebber! Ze zeggen dat Engelse Staffords echte knuffelkonten zijn, nou Ty heeft daar een extra dosis van meegekregen, geloof me. Het liefst geeft ze iedereen kusjes en moet je haar echt wegduwen wil je nog een fatsoenlijk gesprek kunnen voeren. Tja en dan krijg je natuurlijk weer haar blik en een diepe zucht. Echt waar, Tyra had een mensje kunnen zijn.
We zitten samen al jaren op cursus. Begonnen met puppycursus, Gehoorzaamheid, GGA en als laatste Agility. Dit vindt ze prachtig! Meestal rent ze eerst zelf een rondje waarna ze weer netjes naast mijn been komt zitten en me aankijkt van.. oké Kell ik ben zo ver. Heerlijk, echt een clown maar ik geniet zo van haar! En LITOPET is hierbij dus geen overbodige luxe.

Nox: Engelse Stafford - LITOPETDaarnaast hebben wij nog zo’n knapperd in huis, Nox

Hij is nu 2 jaar en een echte doerak. Stokken, vogels, balletjes, honden, mensen, fietsen echt alles vindt hij interessant en leuk. Ik noem hem ook wel ons energiebommetje. Na een rondje fietsen ligt Tyra languit en staat Nox met een touw in zijn bek tegen je been te duwen om nog even te spelen…niet moe te krijgen dus. Ideaal voor mijn vriend om samen lekker actief te zijn. Nu hij 2 jaar is mag Nox namelijk op Agility en lekker mee hardlopen. Zomer, kom maar door!
Daarnaast is hij ook een enorme knuffelkont en ligt het liefst boven op je. Je zult begrijpen dat ik dus elke avond opgevouwen op de bank lig met 2 hondjes dicht tegen me aan, ontzettend warm en zwaar maar vooral ook echt genieten!

 

Voor nu een hoop informatie, maar ik hoop dat je het leuk vond om ons beter te leren kennen.
Wij gaan genieten van het heerlijke weer en ons klaar maken om een harinkje op de markt te scoren, yes ook voor de hondjes! 😊

Doei! -x-