Ervaringen van onze LITOPET gebruikers

Ben jij nog niet overtuigd  van de kracht van LITOPET en wil je graag de ervaringen van anderen lezen? Bekijk deze dan hieronder in het overzicht van alle ingestuurde reviews.
Ben jezelf al een trouwe gebruiker en wil jij juist anderen laten weten wat LITOPET voor jouw hond betekent? Laat het ons dan weten?  Je kunt je review inclusief foto van de hond en je adresgegevens per e-mail naar ons toe sturen. Als dank ontvang je dan een gratis verpakking t.w.v. €14,95 euro.

 

 

Onze Willem, bijna 13 jaar, kreeg in 2014 de diagnose artrose en Spondylose. Het zat in zijn heupen, knieën en schouders. Nu 4,5 jaar later, met supplementen, essentiële oliën en sinds kort LITOPET erbij gaat het zo goed dat hij zijn pijnstillers niet meer nodig heeft. Hij is meer ontspannen en hij loopt soepeler. Wij zijn er ontzettend blij mee!
Marlene – februari 2019

 

Onze Brando komt uit Spanje, waar hij 8 maanden in een veel te klein hok opgesloten heeft gezeten. Het waren afschuwelijk omstandigheden, hij had nauwelijks bewegingsruimte en dat kwam zijn mobiliteit niet ten goede helaas. Toen wij dit zagen, twijfelden we natuurlijk geen moment en besloten hem te redden uit dit dodingsstation. In het begin liep hij niet zo best, wat logisch was. We hebben van alles geprobeerd en geven hem nu LITOPET. Ik merk echt verschil, hij loopt veel beter dan voorheen! Brando heeft echt baat bij deze rozenbottelpoeder dus wij zijn fan!
Linda – januari 2019

Dit is onze yuki. Hij had toen hij klein was een ongelukje gehad en is vorig jaar geopereerd. Het was helaas toch erger dan we dachten: zijn meniscus was gescheurd. Omdat we goede berichten over LITOPET hadden gelezen, hebben we Yuki hier gelijk na de operatie op gezet. Ik had eerlijk gezegd geen idee of het nu kwam door het oranje poeder maar hij deed super en herstelde goed. Tot het moment dat ik het even erg druk had en (heel stom) de LITOPET vergat te geven. Na een week liep hij opeens op 3 poten en dacht ik meteen aan LITOPET! Het helpt hem dus toch! Wij natuurlijk meteen weer een pot besteld en elke ochtend en avond trouw over zijn eten gestrooid. Mijn lieve Yuki doet het super op dit poeder en ik zal in ieder geval niet meer vergeten om het te geven.
Carola – april 2018


Mijn Charlie betekent alles voor mij en ik geef hem al een tijdje LITOPET als preventief voedingssupplement. Wij trainen al jaren ‘Agility’ en Charlie vindt het nog steeds te gek! Hij is wel wat trager geworden nu hij 7 jaar is, maar de chiropractor is het er mee eens dat hij nog fit en gezond genoeg is, zolang hij het leuk vindt natuurlijk. Na een wedstrijd staat hij nooit moeilijk op en heeft gelukkig geen last van blessures. Wel ben ik heel voorzichtig om Charlie niet te overtrainen en hoewel hij in competities de hoogste hoogte moet springen (60cm), train ik hem alleen maar 40cm. Ik koop sinds een tijdje de LITOVET variant, dit is hetzelfde product alleen dan in een grotere pot, ideaal!
Gea – maart 2018


 Onze Rottweiler Bikkel heeft een probleem met zijn schouder, op en af loopt hij kreupel. Op advies van Ries van dierenspeciaalzaak Pel uit Maarssendorp zijn wij gestart met LITOPET. Na 10 dagen was het ongelofelijke verschil al te zien. Bikkel speelde weer als of hij nooit ergens last van had gehad. Hij ravotte weer tussen de schapen. En rent graag met onze pony.  Wat zijn wij blij met deze poeder. Bikkel eet het graag over zijn eten. Zeker een aanrader!!
Claudine – maart 2018


Wil graag even vermelden hoe blij wij zijn met de ontdekking van LITOPET. Onze Boyd is inmiddels 16 jaar maar doet het nog goed mede dankzij het gebruik van LITOPET. Helemaal goed lopen doet hij helaas niet meer, maar het is een stuk verbeterd!! Hij kan nu weer lekker ronddrentelen vergeleken met vorig jaar. Ook vindt hij het poeder erg smakelijk en eet het graag samen met zijn brokken. Hopelijk kunnen we nog lang gebruik maken van LITOPET.
Mevrouw v.d. Velden- februari 2018

Onze King is een forse American Bully. Nooit ergens last van gehad, zelfs op behendigheid met hem gezeten. Helaas komt ook bij King ouderdom met gebreken. Hij ging mank lopen en we denken dat hij pijn had, want dat geeft hij niet aan. Ik zeg bewust had; want al na een week Litopet liep meneer weer als een kievit! We zijn gestopt met medicijnen van de dierenarts, dat was een soort pijnbestrijder maar nam de oorzaak niet weg. Ik was in het begin sceptisch over Litopet, maar wat zijn we blij dat dit ons werd aangeraden! Top spul!
Marjo Muntjewerf- februari 2018

We gebruiken nu voor onze hond Layla ongeveer een maand LITOPET en we zien inderdaad al wat resultaat.  Ze is minder stijf en heeft meer energie! Een mooie toevoeging op haar speciale voer en medicijnen. We hebben het idee dat ze blijer is!!
Mevrouw Velthoen – februari 2018

Onze Misa rent weer! We hebben haar geadopteerd uit het asiel en een half jaar geleden ging het mis. Ze had duidelijk last van haar heupgewricht en had voor korte periode pijnstillers voor artrose gekregen van de dierenarts maar het lopen bleef moeizaam gaan. We werden getipt door schoonzus over LITOPET en besloten het een kans te geven. Al snel merkte we dat Misa weer vrolijker werd! Het duurde wel wat langer dat ze ook daadwerkelijk beter ging lopen maar we zijn inmiddels aan de derde verpakking bezig en het resultaat, ze rent weer! Wij zijn grote fan geworden van LitoPet met GOPO! Blije kwispel van Misa en dankbare groet van de baasjes!
Fam. Van der Meijden – januari 2018

 

 

Sinds 17 augustus geef ik LITOPET aan onze Boy, een Amstaff van 6 jaar. Hiervoor liepen we al 2 jaar bij dierenartsen en klinieken voor zijn gewrichten. We deden er alles aan: medicijnen, pijnstillers, foto’s, scans, fysio en watertherapie, verschillende injecties in zijn gewrichten onder narcose, antibiotica en prednison. Met prednison liep hij weer aardig maar de bijwerkingen waren verschrikkelijk.

Hij slikt nu geen medicijnen meer en krijgt alleen nog LITOPET. Hij wil weer lange wandelingen maken, is speels en levendig. Zijn vacht is heel goed hersteld en glanst weer. Geen enkele bijwerkingen en hij vindt het gelukkig ook erg lekker. Nu is hij 15 oktober 6 jaar geworden en hoop dat hij nog heel wat jaren met ons lekker kan lopen en spelen. Ik ben super blij met LITOPET, dankzij dit product heb ik mijn hond weer terug!! Dikke knuffel van Boy!!

Sandra- oktober 2017



Ik ben een Terveurense herder van inmiddels 13 jaar oud. Mijn baasje noemt mij al bejaard maar mijn geest is nog jong en zit eigenlijk in een te oud lichaam. Ik vind het nog veel te leuk om lekker achter de bal aan te rennen of gek te doen met mn hondenvriendinnetje Giana. Helaas kan ik dat niet lang meer volhouden. Of eigenlijk: kón! Sinds mijn baasje dit voorjaar LITOPET ontdekte.  Ze had toen eerst een kleine verpakking besteld omdat ik nogal kieskeurig ben. Maar het is echt zó lekker! Giana eet soms stiekem uit mijn bakje mee. Zij is 11 en nog erg vitaal maar nu mijn baasje ziet hoeveel beter ík mij door de LITOPET voel, mag Giana ook preventief een beetje door haar eten. Volgens mijn baasje gedraag ik mij sindsdien vitaler, heb minder moeite met opstaan en ben ik energieker. Zij ziet het en ik voel het! LITOPET, bedankt voor jullie smakelijke uitvinding.
Lenne en Giana Broekema – oktober 2017

 

Mijn laatste hoop. Onze reuze pup (bordeaudog x amerikaanse bulldog) Hooch was 5 maanden en had behoorlijke stramme gewrichten. Na 3 maanden medicijnen te hebben gegeven en meerdere foto’s te hebben laten maken merken we dat dit geen baat heeft en dat de conditie van Hooch alleen maar verslechterd. Inslapen is opeens een bespreekbare optie. Totdat ik getagt word in een Facebookbericht over LITOPET. Lees het hele verhaal van Wendy »

Hooch en Wendy – september 2017


Voor ons bleek LITOPET de redding voor onze reu Lazar. Hij was met zijn overenthousiaste karakter over de kop gegaan toen hij samen met vriendin Mayah achter de bal aan ging. Hij rende ook gewoon weer door met een triomfantelijke smile en de bal in zijn bek. Pas ‘s avonds stond hij moeilijk op en liep op 3 poten. Helemaal dik en de volgende ochtend bij de dierenarts was te zien dat zijn teen was gebroken! Lees het hele verhaal van Sonja »
Sonja – augustus 2017

Sinds een paar maanden gebruik ik, uit voorzorg, LITOPET voor mijn Aussie. 
Ik sport met mijn Aussie (agility) en train 2 x in de week intensief met haar.
Wij lopen ook wedstrijden. Dit alles doen we natuurlijk naast de dagelijkse wandelingen.
Om haar toch wat extra ondersteuning te geven ben ik LITOPET gaan gebruiken en dat bevalt goed!
Carla- augustus 2017


Sinds een jaartje gebruik ik, op aanraden van mijn dochter, LITOPET voor mijn hond Dean en ben erg enthousiast! Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik eerst sceptisch stond tegenover een homeopathisch product maar dacht ‘baat het niet dan schaad het niet’. Mijn reu van nu bijna 9 jaar kreeg steeds meer moeite met opstaan en om op de bank te springen. Hij werd wat stijfjes. Lees het hele verhaal van Yvonne »
Yvonne- juli 2017

 


Drie kwart jaar terug begon mij op te vallen dat Storm, mijn Border Collie van net 8 jaar, na een wandeling slecht op stond. Sinds kort geef ik hem LITOPET en na een paar dagen zag ik Storm al opknappen. Zeker na een boswandeling was ik benieuwd hoe hij er na op ging reageren. ‘s Avonds was hij nog wel wat stram maar geen 4 à 5 dagen meer. Wauw! Ik kan het iedereen aanraden. Het is een natuurlijk product, dus geen toevoegingen of rotzooi.
Ingrid – april 2017


De eerste maand merkte ik nog niet heel veel verschil maar na 6 tot 8 weken zag ik mijn Marley weer langzaam de oude worden. Het opstaan gaat veel beter en ook bij mij op de bank springen lijkt niet zo’n probleem meer te zijn. Uiteraard hou ik nu wel rekening met de wandelingen en activiteiten zodat ik niet het uiterste van haar vraag. Ze is natuurlijk al wel 9 jaar en ik hoop nog heel erg lang van haar te mogen genieten!
Ingeborg – maart 2017

 

 


Onze Bones heeft helaas stramme gewrichten en gebruikt nu al 6 maanden LITOPET. Ik merk enorme vooruitgang! Uiteraard zal onze lieverd geen lange afstanden meer rennen, dat hoeft ook niet. Zolang hij geen moeite heeft met opstaan en flexibeler door het leven kan gaan zijn wij al enorm blij en kunnen we hopelijk nog heel lang van onze trouwe vriend genieten!
Wilma – februari 2017

 

tyra-en-raven
Mijn lieve Tyra van 3,5 jaar ging altijd mee hardlopen. Dit vond ze geweldig! Lekker los en vooruit rennen. Tot een half jaar geleden. Tyra werd steeds futlozer en ik merkte dat ze last kreeg van haar gewrichten. Haar achterpootje bleef soms even ‘hangen’ en dan opeens was ‘ie er weer en rende ze vol gas. Toen iemand mij LITOPET adviseerde ben ik het meteen gaan inzetten en ik merkte na 5 weken al verschil. Tyra was veel energieker en leek ook geen last te hebben van een ‘achterblijvend’ pootje. Tevens is haar vacht ook mooi glanzend! Ik ben tevreden en zal het zeker blijven inzetten om zo optimaal mogelijk van haar te kunnen genieten.
Kelly – december 2016

 


Wij zijn in het bezit van een 10 jaar oude Duitse herder, genaamd Rex. Wij weten reeds enkele jaren dat Rex heupdysplasie (HD) heeft. Onze vriend zagen wij de afgelopen jaren steeds meer moeite krijgen met het lopen en het opstaan. Enige tijd geleden kwamen wij in aanraking met het middel LITOPET. Wij dachten toen ook, niet geschoten is altijd mis. Sinds enkele weken krijgt Rex, iedere dag een hoeveelheid LITOPET. Rex gaat zich nu zichtbaar soepeler bewegen en ook het opstaan gaat steeds beter. Rex is normaal best wel kieskeurig met zijn voer, maar als hij ziet dat er LITOPET bij zijn voer zit is de bak snel leeg. Rex en wij zijn heel erg blij met LITOPET.
Henny Schuurink – juli 2016


Mijn Schotse herdershond Daisy loopt sinds ze LITOPET erbij krijgt, weer stukken beter. Ze is heel stram en stijf in haar schouder en poten en ze stond heel moeilijk op. Maar daar heeft ze na 4 weken LITOPET ook geen last meer van, het werkt super!
Diana Kwaks – mei 2016

LITOPET bevalt heel goed! Het gaat om mijn Border Collie van 8 jaar die regelmatig een stijve rug had. We hebben het idee dat ze soepeler is, minder snel last heeft en sneller hersteld. Dit natuurlijk wel in combinatie met aangepaste bewegingen. Toch hebben we het idee dat we een verbetering hebben gezien.
Lisa Vermeij – januari 2016 

 

 

Koop online