Charlie is dol op agility training

Charlie, mijn Border Colli van 7 jaar, betekent alles voor mij en wij trainen al jaren ‘AGILITY’. Charlie vindt het te gek om te doen en is elke keer dolenthousiast! Hij is wel wat trager geworden naarmate hij ouder werd. De chiropractor is het ermee eens dat hij nog fit en gezond genoeg is om deze sport voor honden te blijven doen. Zolang mijn kanjer het zelf ook nog leuk vindt uiteraard.

Gecontroleerd trainen met de juiste ondersteuning

Ik geef hem al een tijdje LITOPET als preventief voedingssupplement (100% natuurlijk rozenbottelpoeder). Want we trainen elke week op de club en soms doen we mee aan een wedstrijd. Gelukkig staat hij nooit moeilijk op en heeft geen last van blessures. Afkloppen! Want ik ben heel voorzichtig om Charlie niet te overtrainen. Hoewel hij in competities over de hoogste obstakel mag springen (60cm), train ik hem alleen maar voor 40cm. Zo voorkomen we dat de gewrichten te snel overbelast raken.

Veel honden die aan agility doen, krijgen preventieve ondersteuning. Op de club gebruiken wij LITOPET en zijn zeer tevreden! Het is altijd goed om de gewrichten extra ondersteuning te bieden, wanneer je ook meer van ze vraagt. Zo kan Charlie nog lang mee en kan ik dus nog heel lang van hem genieten.

Groot verbruik met meerdere honden aan de LITOPET

De mensen op de club hebben meestal ook meerdere honden, net als ik. Zo’n pot van 500gr is daardoor in een rap tempo op. Nu is LITOPET niet heel duur, maar als je het aan meerdere honden tegelijk geeft gaat zo’n pot best snel leeg. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en LITOPET zelf benaderd met de vraag of er ook een grotere variant beschikbaar was. Zij gaven mij het advies om LITOVET aan te schaffen. Dit is dezelfde rozenbottelpoeder met exact dezelfde ingrediënten. Het zit alleen in een grotere en voordelige pot namelijk 1,5kg (omdat paarden een stuk groter zijn dan honden :)) Het is €39,- goedkoper dan 3 losse potten van 500gr per stuk!

Charlie en ik zijn blij met LITOPET (en ook met de variant LITOVET) en hopen nog heel wat jaartjes mee te kunnen trainen tijdens de agility les!

Groetjes Gea & Charlie

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Zijn jij en jouw hond actief met trainen of wedstrijden? LITOPET is bij uitstek geschikt om preventief te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten. Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Lees meer »