Dankzij LITOPET heb ik mijn hond weer terug

Gewrichtspijn bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

Dit is onze Boy, een Amerikaanse Stafford van 6 jaar. Boy had zeker 2 jaar last van zijn schoudergewricht. Waarschijnlijk artrose, de echte oorzaak is nooit gevonden. Al die tijd lopen we bij dierenartsen, klinieken en therapeuten. Zelfs bij diverse specialisten zijn wij geweest waar we nog meer medicijnen, pijnstillers, foto’s, scans, fysio en watertherapie kregen. Verschillende injecties in zijn gewrichten onder narcose, antibiotica en prednison; Alles hebben we geprobeerd!

Er zat weinig leven meer in onze topper

Dat allemaal om onze trouwe viervoeter weer beter te laten lopen zonder pijn. Je doet tenslotte alles voor je hond. Met Prednison liep hij weer aardig maar de bijwerkingen waren verschrikkelijk. Hele vervelende ontstekingen over zijn hele lichaam. Daar kreeg hij weer antibiotica voor, maar het werd een visuele cirkel. Liep je een half uur was hij daarna weer mank. Je moest hem zijn mand echt uit sleuren. Er zat weinig leven meer in. Dat ging me echt aan het hart, zo schrijnend om te zien. Er was niet veel meer over van onze vrolijke grote vriend.

Dankzij LITOPET heb ik mijn hond weer terug

Ik zag online steeds vaker herkenbare verhalen voorbijkomen over honden en hun ervaring met LITOPET. Op een gegeven moment dacht ik; Ik ga het toch testen! Ik had al zoveel geprobeerd, ik gunde mijn lieverd gewoon een pijnvrije wandeling door het bos. Vanaf augustus ben ik het Boy gaan geven, elke avond door zijn eten. Ik kan het nog steeds nauwelijks geloven. Zo sceptisch was ik in het begin. Hij slikt nu geen medicijnen meer en hij wil weer lange wandelingen maken, is speels en levendig. Zelfs zijn vacht is heel goed hersteld en glanst weer. Bovendien hebben we geen enkele bijwerkingen ondervonden en hij vindt het gelukkig ook erg lekker. Nu is hij 15 oktober 6 jaar geworden en ik hoop dat hij nog heel wat jaren met ons lekker kan lopen en spelen.

Ik ben super blij met LITOPET, dankzij dit rozenbottel voedingssupplement heb ik mijn hond weer terug!!

Dikke knuffel van Sandra* & Boy!!

*Dit is een echte ervaring. Gegevens zijn bij ons redactie bekend.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer ┬╗