Hartverwarmend verhaal en ervaring: Mijn laatste hoop…

Gewrichtspijn bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

Onze reuze pup (Bordeaux dog) Hooch genaamd, is 5 maanden wanneer we merken dat hij niet lekker loopt. Toch even naar de dierenarts om foto’s te maken. Daar krijgen we het slechte nieuws dat hij een afwijking heeft aan zijn gewrichten, en voor zo’n jonge hond behoorlijk heftig al 😨. We krijgen medicijnen mee en kijken hoe nu verder.

Het is verstandig om een afspraak te maken om Hooch in te laten slapen

Na 3 maanden merken we dat de medicijnen niet meer helpen en gaan we voor de 2e keer terug om foto’s te maken, kijken hoe het er nu voorstaat. Ons gevoel zegt dat het niet goed is, maar met toch wat hoop gaan we naar de dierenarts. Blijkt dat de foto’s van zijn ellebogen er niet goed uitzien, het is snel verslechterd en de dierenarts schrikt er van. Het is verstandig om een afspraak te maken om Hooch in te laten slapen 😢.

Ben ik egoïstisch of doe ik er goed aan?

De volgende dag word ik getagt in een bericht van LITOPET. Tja alsof het zo moet zijn. Behoorlijk sceptisch stuur ik een bericht, met de vraag of zij denken dat het zin heeft om LITOPET met rozenbottelpoeder te proberen. Zij raden het aan, omdat rozenbottels een ontstekingsremmende werking heeft en bovendien pijnstillend werkt. Ik denk nog; ’tuurlijk doen en zeggen ze dat 🤔’.
Ze geven aan dat we het wel 3 maanden de kans moeten geven voordat het goed werkt. En ik twijfel, want gaan we Hooch nog 3 maanden met pijn laten lopen, omdat ik geen afscheid kan nemen. Ben ik egoïstisch of doe ik er goed aan?

Nu ruim 2 maanden en vele grote potten LITOPET verder, gaat het eigenlijk heel erg goed met Hooch!! Hij geniet, en speelt en rent over het erf zoals een jonge hond dat hoort te doen. Ik tel elke dag dat hij een goede heeft en tot nu toe zitten er geen slechte tussen 🤗. Ik kan dus wel zeggen dat het werkt voor mijn lieve schat! Hoe bijzonder is dat 💖 zo blij dat ik op tijd getagt ben in een bericht van LITOPET.

Bedankt LITOPET
Groetjes Wendy & een pootje van Hooch

*Dit is een echte ervaring. Gegevens zijn bij ons redactie bekend.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »