Helaas kreeg Dean steeds meer moeite met opstaan

Sinds een jaartje gebruik ik LITOPET voor mijn hond Dean en wij zijn erg enthousiast. Dean is een Staffordshire Bull Terrier van bijna 9 jaar. Mijn eerste Staffie die mij verslaafd heeft gemaakt aan dit ras. Inmiddels heb ik er namelijk 3 rondlopen.

Dean is een schatje met een kleine gebruiksaanwijzing

Hij is dol op balletjes en voorheen gingen we dan ook lekker samen naar een afgelegen veld waar hij heerlijk los kon rennen. Balletje mee en Dean was in zijn sas. Heerlijk om mijn kanjer zo happy te zien! Zeker na deze uitjes en ook op de bank springen om lekker bij me te komen liggen werd een hele opgave voor hem. Ik merkte dat hij stijver en strammer werd, terwijl hij in zijn koppie nog een jonge god is.

Op aanraden van mijn dochter heb ik een pot LITOPET aangeschaft. Ze vertelde dat het 100% natuurlijk product op basis van rozenbottels is en dat het ontstekingsremmend werkt. Daarnaast zou het de aanmaak van kraakbeen stimuleren en verdere slijtage dus voorkomen.

Eerlijk is eerlijk, ik was eerst wel een beetje sceptisch

Tegenover een natuurlijk product. Tot ik me realiseerde ‘Ach, baat het niet dan schaadt het niet’ en dus heb ik online toch maar een pot aangeschaft. De eerste weken dacht ik; ‘Zie je ik ben er weer ingetrapt, het helpt niet totdat na een aantal weken ik toch echt verbetering bij hem zag en na twee maanden stond hij weer moeiteloos op en liep als een jonge hond door het huis.

Balletje gooien doen we maar niet meer. Ik geef hem nu zijn balletje in zijn bek en hij rent er vrij mee rond. Maar na een lange wandeling waarbij Dean uitgelaten heeft kunnen rondrennen, staat hij de dag erna gewoon soepeltjes op om vervolgens bij mij op de bank te springen. Het belangrijkste voor mij is dat hij lekker kan bewegen en goed in zijn vel zit, en dankzij LITOPET lukt dat hem gelukkig weer!

– Groetjes van Yvonne en een poot Dean

*Dit is een echte ervaring. Gegevens zijn bij ons redactie bekend.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »