Onze Rottweiler Bink nu al stramme gewrichten?

Heupdysplasie / artrose - LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

Onze Rottweiler Bink is jong, nog niet eens een jaar als we tijdens de hondencursus opmerken dat hij niet lekker beweegt. Langzaam lopen ging prima, maar als we iets moesten versnellen, ging Bink liggen. Nu is Bink wel vaker eigenwijs, maar zou dit het zijn of is er meer aan de hand?

We kregen het advies van de instructeur om Bink goed in de gaten te houden, en na een aantal lessen het even wat rustiger aan te doen. Gezien de leeftijd van onze hond, kon het zo maar om groeipijn gaan. Helaas zagen we na de nodige rust van een aantal maanden geen verbetering. We bezochten voor de zekerheid onze dierenarts. Er werden foto’s gemaakt en de diagnose kwam voor ons als een grote schok.

Onze trouwe viervoeter heeft stramme gewrichten. NEE?! Ik schrok me rot! Kan Bink nog wel lopen straks? Heeft hij veel pijn? Wordt het steeds erger? Wel vond de dierenarts het verstandig dat we onze hond een speciaal voer zouden geven, gericht op de aanmaak en opbouw van botten. Nou oké, alles voor onze knappe kanjer!

Een aantal maanden later was er helaas nog geen verbetering te zien. Integendeel zelfs! Ik ben gestopt met de cursus en lange wandelingen zaten er helaas niet meer in. Bink weigerde zelfs mee te wandelen en ging steeds vaker gewoon op straat liggen. Dat was voor mij een teken dat ik meer moest doen.

Ik wist niet dat rozenbottels zo gezond waren!

Ik ben op zoek gegaan naar een natuurlijk middel om bij te dragen aan de gewrichten van Bink. Online zag ik steeds meer verhalen over rozenbottelpoeder wat wordt ingezet bij stramme gewrichten en stijve spieren bij honden. LITOPET is een 100% natuurlijk product met het behoud van de stof GOPO (een krachtige antioxidant). Het kan draagt bij aan de beweeglijkheid van de gewrichten en aan de aanmaak van collageen bij kraakbeen. Bijkomend voordeel is dat het mede de weerstand van onze hond ondersteunt. Interessant en de moeite waard om dit uit te proberen!

Bink gebruikt nu al 6 maanden LITOPET en ik merk enorme vooruitgang. Uiteraard zal onze lieverd geen lange afstanden meer rennen, dat hoeft ook niet. Zolang hij geen moeite heeft met opstaan en soepeler door het leven kan gaan zijn wij al enorm blij en kunnen we hopelijk nog heel lang van onze trouwe vriend genieten!

– Karin (30 jaar)

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »