Puk heeft beginnende stijfheid in haar gewrichten

Artrose bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

“Mijn hond, een Golden Retriever genaamd Puk, is echt mijn steun en toeverlaat. Ik heb zelf geen kinderen, maar beschouw Puk als volwaardig lid van ons gezin. Ze gaat ook al wat jaartjes mee. Als pup was ze een wildebras, nieuwsgierig ook. Alles om haar heen vond ze interessant. En als wij thuis kwamen, dan was ze altijd zo blij om ons te zien. Ze kon er geen genoeg van krijgen, van al die aandacht. Een allemansvriend en voelde onze emoties feilloos aan. Was ik moe of verdrietig, dan kwam ze bij me liggen. Met haar koppie op mijn schoot. Alsof ze wilde zeggen; ‘Het komt wel goed vrouwtje, knuffel mij maar dat helpt ons beiden’. En ze had gelijk. Doordat ik met haar ging knuffelen voelde ik me direct een stuk beter.”

Ze was ineens een stuk stijver en minder krachtig

“Nu is ze zeven jaar en ik merkte de laatste tijd dat ze niet zo energiek was. Het leek haar niet meer zo veel te interesseren wat er om haar heen gebeurde. Het liefst lag ze de hele tijd op haar favoriete plek, vlakbij de schuifpui. Zodat ze ons thuis kon zien komen. Ze kwispelde nog wel, maar het opstaan ging steeds moeizamer. Ze was ineens een stuk stijver en minder krachtig. Het leek soms wel of ze jankte bij het opstaan! Ik vroeg aan mijn man of het hem was opgevallen dat Puk uit haar doen leek. Hij beaamde mijn gevoel. We hebben meteen een afspraak gemaakt bij de dierenarts.”

“Die bevestigde ons vermoeden, Puk heeft beginnende stramheid in de gewrichten van haar voorpoten. Nu vind ik zeven jaar helemaal niet oud. Ik wilde er niet aan denken dat ze niet meer vrij zou kunnen lopen. De dierenarts adviseerde om naar haar voeding te kijken en om voorlopig geen lange wandelingen te maken. Ze kreeg in eerste instantie ook pijnstillers voor als het echt niet ging.”

LITOPET is een 100% natuurlijk product op basis van rozenbottels

“Nadat we een beetje over de ergste schrik heen waren, zijn we online gaan kijken naar alternatieven. Ik kies namelijk liever iets wat 100% natuurlijk is. Ik zag ervaringen voorbijkomen over rozenbottels en GOPO van het merk LITOPET. Naast de het effect van LITOPET bij honden met reeds aangetast bot, kraakbeen en gewrichten, beschermt het ook preventief. Precies wat ik nodig had voor Puk!”

“Ik heb het snel aangeschaft online en we zijn er direct mee gestart. Na een maand of twee begonnen we te merken dat Puk soepeler ging bewegen. Zo blij om te zien dat ze ons weer energiek kan begroeten wanneer we thuiskomen, normaal kan opstaan en een knuffel komt halen. Het rozenbottelpoeder dat we over haar voeding heen doen vindt ze overigens erg lekker en haar vacht is nog nooit zo stralend geweest. Een win-win situatie! ”

– Esther (30 jaar)

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »