Remase gaat zonder ongemakken weer door het leven

Gewrichtspijn bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

Sinds een maand of twee gebruikt onze American Bully (Remase genaamd) LITOPET in combinatie met een uitgebalanceerde voeding.

Remase is zes jaar (35kg), altijd actief en heel erg speels. Helaas heeft Remase nu ruim twee jaar, in verband met een genetisch afwijking aan haar rug, artrose in haar gewrichten. We merkten dat ze geleidelijk aan haarzelf niet meer was. Ze kreeg diverse behandelingen en heel veel liefde & aandacht van ons en haar behandelaars. Remase deed het heel goed met alle therapieën. Alleen was dat best wel een belasting voor haar en voor ons. Je rijdt wat heen en weer dan. Dat hebben we uiteraard graag voor haar over.

Toch waren we benieuwd of er alternatieven waren voor al die therapieën

Want we willen het beste voor onze lieverd en ik had online al diverse berichten voorbij zien komen over LITOPET. Daarom heb ik uitgebreid naslagwerk gedaan. Omdat het een natuurlijk product is (op basis van rozenbottels), de recensies goed zijn plús dat LITOPET transparant is, heb ik uiteindelijk LITOPET online besteld.

Na de startdosering durf ik te zeggen dat ik nu 1x per dag LITOPET geef aan Remase en ik het resultaat verbluffend vind. Ze heeft al ruim een maand geen therapieën meer nodig gehad en heeft geen pijnlijke gewrichten meer. Ons meissie is meer actief, speels en nog steeds een lieve schat. Ze komt mij iedere morgen kwispelend en kussend begroeten en wordt weer erg graag geknuffeld.

Remase gaat zonder ongemakken weer door het leven

We hebben familieleden en vrienden over LITOPET verteld en natuurlijk is het hun ook opgevallen dat Remase zonder ongemakken weer door het leven gaat en intens kan genieten van alles. Dierenvrienden ik kan jullie echt LITOPET aanbevelen.

Groetjes Levi, trotse soulmate van Remase 🐾

*Dit is een echte ervaring. Gegevens zijn bij ons redactie bekend.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »