Storm mijn trouwe Border Collie kan weer spelen met onze pup

Border Collie met gewrichtsproblemen - LITOPET

Het is nu zo’n drie kwart jaar geleden toen mijn oog op Storm viel die na een wandeling opeens slecht op stond. Ik zag dat hij moeite had om overeind te komen om op zijn poten te gaan staan. Steeds vaker bleef hij zelfs liever liggen omdat hij te veel pijn leek te hebben.

Spelen met onze Border Collie pup bleek een opgave

1 oktober jl. heb ik een pup in huis gehaald, natuurlijk ook weer een Border Collie. Dit pupje genaamd Fee wil natuurlijk het liefst de hele dag spelen, maar helaas was dit wel het laatste waar mijn Storm aan dacht. Hij probeerde het wel maar het leek heel houterig in vergelijking met Fee, zo’n jong ding is natuurlijk enorm wendbaar en speels. Vaak bleef Storm maar gewoon liggen en liet Fee om hem heen dartelen. Mijn arme kerel! Hij wil wel maar het lukt hem niet.
Opeens ging het heel snel. De trap naar boven werd lastiger en ook op de bank springen was een hele opgave. Ik zag hem twijfelen en nadenken over hoe hij dat nou ging doen. Wat blijkt nu… Storm heeft stramme gewrichten. En dat voor een actieve Border Collie met een leeftijd van pas 8 jaar!

Andere supplementen hadden bijwerkingen

Ik ben gaan speuren op internet en info ingewonnen bij de dierenarts. Wat is nou het allerbeste voor mijn lieve reu. Ik kwam uit op Glucosamine van een bepaald merk, welke ik ging inzetten bij Storm. Ik zag eigenlijk geen verbetering. Alleen maar verslechtering. Niet zo zeer in zijn manier van bewegen maar in gedrag. Hij werd ontzettend down. Ik zocht contact met de leverancier en een hele enkele hond kon verkeerd reageren op dit product. Helaas precies bij mijn Storm.

Mijn Storm reageerde heel snel op LITOPET

Toen kreeg ik een tip om eens LITOPET te proberen. Ik heb eerst heel de website doorgelopen en reviews gezocht en ik werd er steeds enthousiaster over. Direct contact gezocht met de leverancier van LITOPET en zij wisten mij te overtuigen. Daar ging mijn eerste bestelling.
Heel snel kreeg ik de eerste pot binnen en na een paar dagen zag ik Storm al opknappen. Ze zeggen dat het per hond verschilt en het zelfs twee maanden kan duren voor je resultaat ziet. Maar bij Storm zag ik het direct! Hij begon soepeler op te staan en speelde makkelijker met de inmiddels puber Fee. Zeker na een boswandeling was ik benieuwd hoe zijn situatie zou zijn. ’s Avonds was hij nog wel wat stram maar geen 4 à 5 dagen meer zoals voorheen. Wauw!

En nog een mooie bijkomstigheid, Storm vindt het heerlijk! Ik strooi het poeder door het vlees heen en hij likt zijn bak nog 10 minuten na. Het is een 100% natuurlijk product, dus geen gekke toevoegingen of rotzooi, wat ik ook enorm belangrijk vind. Ik kan het iedereen aanraden!

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »