Tyra is ons prinses en speelser dan ooit zonder gewrichtsproblemen dankzij LITOPET

‘Huh, wat loop je raar? Het is mij nooit eerder opgevallen maar je loopt.. anders en minder energiek ook. Thuis maar even kijken of je iets in je voetzooltje hebt zitten’.

Tyra, ons prinsesje en rasechte Staffordshire Bullterrier, liep niet raar vanwege een steentje tussen haar tenen of een doorn in haar voetzool. Ik kon niets vinden en ik mocht ook gewoon aan haar poten zitten. Ze is pas 3,5 jaar dus het zal vast niet aan haar spieren of gewrichten liggen. Toch merkte ik dat mevrouw niet heel veel zin had om verre wandelingen te maken, laat staan hardlopen. Verdorie, dat was toch wel wat zowel ik als Tyra juist zo leuk vonden om samen te doen.

Ik ben gaan googlen en las veel over gezonde en beschadigde gewrichten. Dit komt ook steeds vaker voor bij jonge honden door bijvoorbeeld een erfelijke afwijking. Tyra haar broertjes hebben geen gewrichtsproblemen dus het lijkt mij sterk! Toch maar even langs de dierenarts, onze dierenvriend. Ja, hij voelde het gelijk al; Tyra heeft hele korte kruisbanden en hier zou zij op latere leeftijd wel eens last van kunnen krijgen. Sterker nog, hij raadde ons aan om haar te verzekeren aangezien Ty grote kans liep op gescheurde kruisbanden of stramme gewrichten op latere leeftijd met een operatie als gevolg. Die mededeling was even schrikken zeg.

We gaan niet afwachten tot het zover is natuurlijk! Ik ben mij meteen gaan verdiepen in producten die Tyra haar gezondheid kunnen optimaliseren, maar dan wel op een natuurlijke manier. Ik wil haar nog steeds meenemen naar alle uitjes (Tyra mag overal mee naar toe: familie bezoek, dierentuin, de markt etc.) maar dan wel zodat zij ook geniet en dus zonder een greintje pijn.

Iemand vertelde mij wat de kracht van rozenbottels had op mensen met stijve spieren en gewrichten. Rozenbottel bevat natuurlijke anti-oxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en heeft van nature een hoog vitamine C-gehalte (voor een goede weerstand) en GOPO, draagt bij aan de beweeglijkheid van gewichten. WAAROM WIST IK DIT NIET?! Het schijnt algemeen bekend te zijn, maar ik had er nog nooit van gehoord. Dus hup, ik weer het internet op en ik kwam erachter dat er een product op de markt is speciaal voor honden: LITOPET. 100% natuurlijke rozenbottelpoeder, glutenvrij en geschikt voor alle honden, zelfs honden met een allergie. Een voedingssupplement speciaal voor honden dat wereldwijd bekend is, maar nieuw op de markt in Nederland.

Ik heb gelijk een potje besteld en strooi het iedere ochtend en avond over Tyra haar eten. Ze vindt het heerlijk en ik merkte na een maand al verschil. Ty lijkt haar energie weer terug te krijgen
en ook het wandelen gaat gewoon weer zoals voorheen, vlekkeloos en lekker ruig! We hebben nog een Engelse Stafford van 10 maanden, Nox, dus samen spelen betekent bij ons vaak ‘wie het eerste aan de overkant is, wint!’. Het is zonder spelregels dus elkaar duwen is toegestaan. Heerlijk om ze weer actief samen te zien!

Ik weet zeker dat Ty nog wel 10 jaar mee gaat en als er op den duur wel een operatie nodig is, dan zien we dat dan wel. Tot die tijd geef ik haar naast haar brokken en vers vlees LITOPET als natuurlijk voedingssupplement zodat ik zeker weet dat ze van alle voedingsstoffen genoeg binnenkrijgt en haar gewrichten en spieren extra ondersteund zijn. Tyra en Nox blij, en ik… ik ben vooral dankbaar voor het feit dat ik mijn prinses weer terug heb.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »