Voor onze reu Lazar bleek LITOPET ook de redding

Gewrichtspijn bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk

“Lazar is een Engelse Stafford. Hij was met zijn overenthousiaste karakter over de kop gegaan, terwijl hij samen met vriendin Mayah achter de bal aan ging. Beide zijn bijzonder fanatiek om de bal als eerste te pakken te krijgen. Als reu laat hij zicht natuurlijk niet op zijn kop zitten. Dus ging hij nog sneller. Bij een kleine bult in het bospad, ging hij ineens over de kop en…. hij had toch de bal te pakken. Hij rende zelfs weer vrolijk door met een smile en de bal in zijn triomfantelijke bek.”

Pas ‘s avonds stond hij moeilijk op en liep op drie poten

Helemaal dik was zijn andere pootje. De volgende ochtend bij de dierenarts was te zien dat zijn teen was gebroken. We kregen vier weken benchrust. Daarna leek het goed te gaan. Telkens als hij los was geweest, liep onze grote schat echter weer mank. We hebben van alles geprobeerd. Van niet meer los laten lopen, geen balletje gooien, voedingssupplementen (groenlipmosselextract) tot regelrechte pijnstillers.”

“Helaas, alles hielp maar even”

Lazar bleef pijn houden, dat vond ik erg om te zien. We waren ten einde raad! Totdat ik het verhaal van Kelly en haar Stafford las. Meteen heb ik LITOPET besteld, al was ik behoorlijk sceptisch, doordat we weer met een nieuw product gingen beginnen. Hoe kon rozenbottelextract nou zou effectief zijn?
Dat is nu bijna een jaar geleden en Lazar heeft sinds het gebruik van LITOPET niet meer mank gelopen. Belangrijker nog, hij was zichzelf weer! Hij rent weer volop en loopt lange wandelingen. Dus wij zijn super enthousiast over LITOPET. Elke dag eenvoudig door zijn voer en dat blijven we doen.”

“Op de foto zie je onze Lazar in zijn element: op de Terriër race.”

– Groetjes, Sonja en Lazar

*Dit is een echte ervaring. Gegevens zijn bij ons redactie bekend.

Benieuwd wat dit natuurlijke rozenbottelpoeder voor jouw hond kan betekenen?

Is jouw hond niet meer zo actief? LITOPET is bij uitstek geschikt om te gebruiken voor een gezond bewegingsapparaat. Dit rozenbottelextract (met GOPO) ondersteun de gezonde gewrichten en kraakbeen om nog lang van elkaar te kunnen genieten.

Lees meer »