LITOPET wat is het

Mank lopen, moeilijk zitten of staan, gedragsverandering en minder alert zijn. Zomaar wat kenmerken van stramme gewrichten van een hond. Neem die stijfheid van jouw hond niet voor lief en geef jouw kanjer het actieve en soepele hondenleven wat hij of zij verdient!

Wat doet LITOPET®

Dit voedingssupplement is 100% natuurlijk en op basis van rozenbottel. Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte. Het is bedoeld voor honden met stramme gewrichten of stijve spieren. LITOPET draagt ook bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie van jouw hond. LITOPET bevat als enige product in Nederland het actieve bestanddeel GOPO wat bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten.

LITOPET is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse hondenrassen. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. LITOPET kun je ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training en activiteit.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

 

Artrose bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijkErvaringen van LITOPET® gebruikers

““Mijn hond, een Golden Retriever genaamd Puk, is echt mijn steun en toeverlaat. Ik heb zelf geen kinderen, maar beschouw Puk als volwaardig lid van ons gezin. Ze gaat ook al wat jaartjes mee. Nu is ze zeven jaar en ik merkte de laatste tijd dat ze niet zo energiek was. Ze was ineens een stuk stijver en minder krachtig. Het leek soms wel of ze jankte bij het opstaan! De dierenarts bevestigde onze vermoedens. Nadat we een beetje over de ergste schrik heen waren, zijn we online gaan kijken naar alternatieven voor reguliere medicijnen met allerlei bijwerkingen. Ik kies namelijk liever iets wat 100% natuurlijk is. Ik zag ervaringen via Facebook voorbijkomen over rozenbottels en GOPO van het merk LITOPET. Ik heb het aangeschaft online en we zijn er direct mee gestart. Na een maand of twee begonnen we te merken dat Puk soepeler ging bewegen. Zo blij om te zien dat ze ons weer energiek kan begroeten.”

Esther

“Onze Brando komt uit Spanje, waar hij 8 maanden in een veel te klein hok opgesloten heeft gezeten. Het waren afschuwelijk omstandigheden, hij had nauwelijks bewegingsruimte en dat kwam zijn mobiliteit niet ten goede helaas. Toen wij dit zagen, twijfelden we natuurlijk geen moment en besloten hem te redden uit dit dodingsstation. In het begin liep hij niet zo best, wat logisch was. We hebben van alles geprobeerd en geven hem nu LITOPET. Ik merk echt verschil, hij loopt veel beter dan voorheen! Brando heeft echt baat bij deze rozenbottelpoeder dus wij zijn fan!”

Linda

Meer ervaringen lezen ->

De voordelen op een rij

• 100% natuurlijk voedingssupplement
• Bevat het unieke component GOPO
• Natuurlijke bron van vitamine C
• Vrij van gist, gluten, tarwe, melk en lactose
• Bevat geen additieven of genetisch gemodificeerde ingrediënten
• Bevat geen schaaldieren
• Goed verdraagbaar
• Geen allergische reacties

Waar is LITOPET® te koop

Het is verkrijgbaar in twee varianten, 150gr voor € 14,95 en 500gr voor € 39,95. De dosering van LITOPET is op basis van het gewicht van de hond. Je kunt het online aanschaffen in onze webwinkel.

Koop online