LITOPET wat is het

Mank lopen, moeilijk zitten of staan, gedragsverandering en minder alert zijn. Zomaar wat kenmerken van stramme gewrichten van een hond. Neem die stijfheid van jouw hond niet voor lief en geef jouw kanjer het actieve en soepele hondenleven wat hij of zij verdient!

Wat doet LITOPET®

Dit voedingssupplement is 100% natuurlijk en op basis van rozenbottel. Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte. Het is bedoeld voor honden met stramme gewrichten of stijve spieren. LITOPET draagt ook bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie van jouw hond. LITOPET bevat als enige product in Nederland het actieve bestanddeel GOPO wat bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten.

LITOPET is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse hondenrassen. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. LITOPET kun je ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training en activiteit.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

Ervaringen van LITOPET® gebruikers

“Onze Rottweiler Bink is jong, nog niet eens een jaar als we tijdens de hondencursus opmerken dat hij niet lekker beweegt. Langzaam lopen ging prima, maar als we iets moesten versnellen, ging Bink liggen. Heupdysplasie / artrose - LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijkEr werden foto’s gemaakt en de diagnose kwam voor ons als een grote schok. Onze trouwe viervoeter had nu al last van zijn gewrichten. Ik ben gestopt met de cursus en lange wandelingen zaten er helaas niet meer in. Ik ben op zoek gegaan naar een natuurlijk middel om bij te dragen aan de gewrichten van Bink. Online zag ik steeds meer verhalen over rozenbottelpoeder wat wordt ingezet bij stramme gewrichten en stijve spieren bij honden. Na 6 maanden LITOPET te hebben gebruikt merk ik een enorme vooruitgang.”

Karin

“Ik ben een Terveurense herder van inmiddels 13 jaar oud. Mijn baasje noemt mij al bejaard maar mijn geest is nog jong en zit eigenlijk in een te oud lichaam. Ik vind het nog veel te leuk om lekker achter de bal aan te rennen of gek te doen met mn hondenvriendinnetje Giana. Helaas kan ik dat niet lang meer volhouden. Of eigenlijk: kón! Sinds mijn baasje dit voorjaar LITOPET ontdekte.  Ze had toen eerst een kleine verpakking besteld omdat ik nogal kieskeurig ben. Maar het is echt zó lekker! Giana eet soms stiekem uit mijn bakje mee. Zij is 11 en nog erg vitaal maar nu mijn baasje ziet hoeveel beter ík mij door de LITOPET voel, mag Giana ook preventief een beetje door haar eten. Volgens mijn baasje gedraag ik mij sindsdien vitaler, heb minder moeite met opstaan en ben ik energieker. Zij ziet het en ik voel het! LITOPET, bedankt voor jullie smakelijke uitvinding.
Lenne en Giana

Meer ervaringen lezen ->

De voordelen op een rij

• 100% natuurlijk voedingssupplement
• Bevat het unieke component GOPO
• Natuurlijke bron van vitamine C
• Vrij van gist, gluten, tarwe, melk en lactose
• Bevat geen additieven of genetisch gemodificeerde ingrediënten
• Bevat geen schaaldieren
• Goed verdraagbaar
• Geen allergische reacties

LITOPET v.a. €14,95

  • 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden
  • Draagt bij aan de beweeglijkheid van het gewricht
  • Goed voor de aanmaak van kraakbeen

Shop online »