LITOPET wat is het

Mank lopen, moeilijk zitten of staan, gedragsverandering en minder alert zijn. Zomaar wat kenmerken van stramme gewrichten van een hond. Neem die stijfheid van jouw hond niet voor lief en geef jouw kanjer het actieve en soepele hondenleven wat hij of zij verdient!

Wat doet LITOPET®

Dit voedingssupplement is 100% natuurlijk en op basis van rozenbottel. Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte. Het is bedoeld voor honden met stramme gewrichten of stijve spieren. LITOPET draagt ook bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie van jouw hond. LITOPET bevat als enige product in Nederland het actieve bestanddeel GOPO wat bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten.

LITOPET is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse hondenrassen. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. LITOPET kun je ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training en activiteit.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

 

Ervaringen van LITOPET® gebruikers

“De eerste maand merkte ik nog niet heel veel verschil maar na 6 tot 8 weken zag ik mijn Marley weer langzaam de oude worden. Het opstaan gaat veel beter en ook bij mij op de bank springen lijkt niet zo’n probleem meer te zijn. Uiteraard hou ik nu wel rekening met de wandelingen en activiteiten zodat ik niet het uiterste van haar vraag. Ze is natuurlijk al wel 9 jaar en ik hoop nog heel erg lang van haar te mogen genieten!”

Ingeborg

Border Collie met gewrichtsproblemen - LITOPET“Drie kwart jaar terug begon mij op te vallen dat Storm, mijn Border Collie van net 8 jaar, na een wandeling slecht op stond. Sinds kort geef ik hem LITOPET en na een paar dagen zag ik Storm al opknappen. Zeker na een boswandeling was ik benieuwd hoe hij er na op ging reageren. ‘s Avonds was hij nog wel wat stram maar geen 4 à 5 dagen meer. Wauw! Ik kan het iedereen aanraden. Het is een natuurlijk product, dus geen toevoegingen of rotzooi.”

Ingrid

Meer ervaringen lezen ->

De voordelen op een rij

• 100% natuurlijk voedingssupplement
• Bevat het unieke component GOPO
• Natuurlijke bron van vitamine C
• Vrij van gist, gluten, tarwe, melk en lactose
• Bevat geen additieven of genetisch gemodificeerde ingrediënten
• Bevat geen schaaldieren
• Goed verdraagbaar
• Geen allergische reacties

Waar is LITOPET® te koop

Het is verkrijgbaar in twee varianten, 150gr voor € 14,95 en 500gr voor € 39,95. De dosering van LITOPET is op basis van het gewicht van de hond. Je kunt het online aanschaffen in onze webwinkel.

Koop online