LITOPET wat is het

Mank lopen, moeilijk zitten of staan, gedragsverandering en minder alert zijn. Zomaar wat kenmerken van stramme gewrichten van een hond. Neem die stijfheid van jouw hond niet voor lief en geef jouw kanjer het actieve en soepele hondenleven wat hij of zij verdient!

Wat doet LITOPET®

Dit voedingssupplement is 100% natuurlijk en op basis van rozenbottel. Rozenbottels bevatten van nature antioxidanten, organische zuren, flavonoïden, carotenoïden en hebben een hoog vitamine C-gehalte. Het is bedoeld voor honden met stramme gewrichten of stijve spieren. LITOPET draagt ook bij aan het afweersysteem en de bloedcirculatie van jouw hond. LITOPET bevat als enige product in Nederland het actieve bestanddeel GOPO wat bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten.

LITOPET is in meerdere landen al een doorslaand succes vanwege de prachtige resultaten bij diverse hondenrassen. Uit onderzoeken is gebleken dat GOPO bijdraagt aan de beweeglijkheid van de gewrichten, de bloedcirculatie en het afweersysteem. LITOPET kun je ook preventief inzetten om de gewrichten te ondersteunen, bijvoorbeeld na een intensieve training en activiteit.

De resultaten zijn al zichtbaar na 1 à 2 maanden!

Ervaringen van LITOPET® gebruikers

“Onze Rottweiler Bink is jong, nog niet eens een jaar als we tijdens de hondencursus opmerken dat hij niet lekker beweegt. Langzaam lopen ging prima, maar als we iets moesten versnellen, ging Bink liggen. Heupdysplasie / artrose - LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijkEr werden foto’s gemaakt en de diagnose kwam voor ons als een grote schok. Onze trouwe viervoeter had nu al last van zijn gewrichten. Ik ben gestopt met de cursus en lange wandelingen zaten er helaas niet meer in. Ik ben op zoek gegaan naar een natuurlijk middel om bij te dragen aan de gewrichten van Bink. Online zag ik steeds meer verhalen over rozenbottelpoeder wat wordt ingezet bij stramme gewrichten en stijve spieren bij honden. Na 6 maanden LITOPET te hebben gebruikt merk ik een enorme vooruitgang.”

Karin & Bink

Gewrichtspijn bij je hond? LITOPET vermindert pijn, is ontstekingsremmend en 100% natuurlijk“Hooch, onze bulldog, is 5 maanden wanneer we merken dat hij niet lekker loopt. Na 3 maanden lijkt het of de reguliere medicijnen die hij kreeg van de dierenarts niet meer helpen. We gaan voor de 2e keer foto’s laten maken, kijken hoe het er nu voorstaat. Ons gevoel zegt dat het niet goed is, de dierenarts schrikt er zelfs van.

De volgende dag word ik getagt in een bericht van LITOPET. Na ruim 2 maanden verder met LITOPET, gaat het eigenlijk heel erg goed met Hooch! Hij geniet, en speelt en rent over het erf zoals een jonge hond dat hoort te doen.”

Wendy & Hooch

Meer ervaringen lezen ->

De voordelen op een rij

• 100% natuurlijk voedingssupplement
• Bevat het unieke component GOPO
• Natuurlijke bron van vitamine C
• Vrij van gist, gluten, tarwe, melk en lactose
• Bevat geen additieven of genetisch gemodificeerde ingrediënten
• Bevat geen schaaldieren
• Goed verdraagbaar
• Geen allergische reacties

LITOPET v.a. €14,95

  • 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden
  • Draagt bij aan de beweeglijkheid van het gewricht
  • Goed voor de aanmaak van kraakbeen

Shop online »