Met de kracht van de rozenbottels!

De rozenbottel staat al eeuwen bekend om haar krachtige eigenschappen. De Romeinen gebruikten het voor geneeskundige doeleinden (o.a. bij hondsdolheid), toen er in de Tweede Wereldoorlog een tekort aan vitamine C ontstond, werd er veelvuldig gebruik gemaakt van deze vrucht en zeelieden namen de vrucht mee op reis om de beruchte scheurbuik te voorkomen.  LITOPET® is een 100% natuurlijk voedingssupplement van enkel en alleen rozenbottels en is bedoeld om bij te dragen aan de mobiliteit van honden.

Het bijzondere van rozenbottels is dat zij een wortelstelsel hebben dat diep in de bodem doordringt. Dit zorgt ervoor dat de plant een grote verscheidenheid aan natuurlijke vitamines en mineralen kan bereiken en absorberen. Door rozenbottels op een speciale manier te drogen, wordt het actieve bestanddeel in rozenbottels, GOPO, behouden. Dit maakt LITOPET® uniek in Nederland!
LITOPET® draagt bij aan de beweeglijkheid van de gewrichten, het afweersysteem en de bloedcirculatie

 

“LITOPET® is 100% natuurlijk en daardoor ook zeer geschikt voor honden met een allergie”

 

Het blijft bij de rozenbottel niet beperkt tot GOPO. Het kleine, oranje vruchtje is zeer rijk aan vitamine C. Het bevat acht keer zoveel vitamine C als kiwi en zelfs twaalf keer zoveel als sinaasappels. Deze natuurlijke vitamine C wordt door honden snel en gemakkelijk opgenomen waardoor hun weerstandvermogen tijdens en na zware activiteiten ondersteund blijft. Daarnaast bevat rozenbottel ook de vitamines A, B1, B2, E en K.

litopet_packshot

Waar is LITOPET® te koop

Het is verkrijgbaar in twee varianten, 150gr voor € 14,95 en 500gr voor € 39,95. De dosering van LITOPET is op basis van het gewicht van de hond. Je kunt het online aanschaffen in onze webwinkel.

Koop online